Qui Som
Som una empresa familiar de segona generació que des del 1985 ens dediquem al l'activitat comercial en el sector de la jardineria, l'horticultura, l'agricultura i la floristeria.

Qui somA l'inici ens dedicàvem fonamentalment a la venta de llavors d'hortícoles, adobs i fitosanitaris però amb el pas dels anys i el creixent l'interès per la jardineria hem anat ampliant el nostre catàleg. La nostra empresa està estructurada per tal de poder oferir els dos canals de venta; el particular a través de la venta directa en el nostre centre de jardineria de Vilafranca i l'activitat majorista de distribució a través dels nostres comercials que estan en contacte amb els nostres clients (pagesos professionals, botigues, cooperatives o centres de jardineria) per tal d'oferir-els-hi les nostres millors ofertes.

Dins la venta al major hem de diferenciar dos tipus de clients molt diferenciats entre si. Per una banda els productors i pagesos d’horta i/o flors ornamentals que es troben situats en unes de les zones més riques i fèrtils de Catalunya com és el Maresme i el Llobregat. I per altre banda un mercat més comercial on els nostres clients són els propietaris de botigues de jardineria, agro-botigues, floristeries i cooperatives que són part del motor econòmic d’aquets país.

L'equip està format per unes 15 persones, entre les quals trobem administratius, comptables, caps de venta i professionals formats en el sector de la jardineria, manipuladors i aplicadors de productes fitosanitaris i enginyers agrícoles.

Des de fa uns anys estem apostant per la nostra marca, Germinova per llançar productes propis al mercat. Hem començat amb els productes més venuts com l'adob líquid de 1 litre, els adobs granulats de 800gr i 3 Kg tant universals, de floració i de gespa; les màquines de pressió com els pulvoritzadors de 2 litres o les màquines de sulfatar de 12L i 16L, l'adob de creixement i floració de Cannabis, així com en les terres hem tret els nostres sacs de susbtracte universal de 80L,50L, 20L i 10L.
 
Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova Productes Germinova

 

Agricultura EcològicaEn els darrers temps l'agricultura ecològica o l'integrada estan agafant més força i cada vegada s'està prenent més consciència de que hem de cuidar i respectar el nostre entorn natural; En aquesta línia Germinova s'ha posat al dia oferint als nostres clients tot tipus de productes ecològics permesos dins l'agricultura ecològica i sostenible, així com el l'assessorament necessari.

Copyright © Germinova 2011
Un web de TERRABIT